Мелания Тръмп се появи отново в светлините на прожектора вчера,

...
Мелания Тръмп се появи отново в светлините на прожектора вчера,
Коментари Харесай

Мелания се появи публично, Тръмп пак избухна срещу медиите

Мелания Тръмп се появи още веднъж в светлините на прожектора през вчерашния ден, след няколко седмици неявяване, които провокираха клюки за раздор с Доналд Тръмп и му дадоха нов мотив за неспокойствие.

В средата на май 48-годишната Мелания влезе за 5 дни в болница, което екипът на  Белия дом изясни с „ бъбречен проблем “.

Първата дама на Съединени американски щати отиде през вчерашния ден дружно с президента в централата на федералната организация за незабавни обстановки (Fema).

Няколко часа по-рано президентът избухна отново против медиите и за следващ път отхвърли слуховете към изгубването на брачната половинка му.

„ Медиите за подправени вести бяха толкоз несправедливи и жестоки към брачната половинка ми и прелестна наша първа дама Мелания - туитна Тръмп - Докато се възстановяваше, те твърдяха, че надали не е умряла, че се е подложила на пластична интервенция, че е напуснала Белия дом (и мен) в посока Ню Йорк или Вирджиния или че е станала жертва на малтретиране. Всичко е неистина, тя се усеща доста добре “. Тръмп натъртва в различен туит, че четирима публицисти са видели през последната седмица щастливата му жена в Белия дом, до момента в който отивала на среща, само че никой не го написал, тъй като не се връзвало с измислените им истории.

Белият дом заяви публично в понеделник, че Мелания, трета брачна половинка на Тръмп и някогашна манекенка, няма да го съпровожда на срещата на Г-7 в Канада в края на тази седмица, нито на историческата среща с Ким Чен Ун в Сингапур на 12 юни.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР