Мелания Тръмп няма да придружи американския президент Доналд Тръмп на

...
Мелания Тръмп няма да придружи американския президент Доналд Тръмп на
Коментари Харесай

Тръмп без Мелания на срещите на Г-7 и с Ким Чен Ун

Мелания Тръмп няма да придружи американския президент Доналд Тръмп на срещата на Г-7 в Канада и на срещата с водача на Северна Корея Ким Чен Ун в Сингапур на 12 юни, заяви формалният представител на Белия дом Стефани Гришъм пред телевизия Ей Би Си.

" Цялата предходна седмица тя взе участие в срещи с личния състав и ще продължи тези срещи тази седмица. Работим по начинания и дълготрайното обмисляне на събития като пикника за членовете на Конгреса и фамилиите им на ливадата в Белия дом на 4 юли “, сподели Гришъм.

Телевизията отбелязва, че Мелания не се е показвала пред публиката от 24 дни.

На 19 май брачната половинка на президента се върна в Белия дом след съвсем седмица лекуване в Националния военно-медицински център до Вашингтон. Екипът й заяви единствено, че е имала бъбречно заболяване. Оттогава тя не се е появявала обществено и това провокира паника и въпроси измежду публицистите, напомня ТАСС.

Канада стана ръководител на Г-7 от 1 януари тази година и провежда следващата среща на водачите на групата на 8 и 9 юни в курорта Ла Малбе в Квебек. На форума ще се разискват тематики като търсенето на решения за половото тъждество, разширението на правата и опциите за дамите, чистата сила и икономическия ръст.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР