МЕКСИКО СИТИ (AP) - Директорът на конкурса Мис Никарагуа, Карън

...
МЕКСИКО СИТИ (AP) - Директорът на конкурса Мис Никарагуа, Карън
Коментари Харесай

Директорът на конкурса Мис Никарагуа обяви пенсионирането си след обвинения в конспирация

МЕКСИКО СИТИ (AP) - Директорът на състезанието " Мис Никарагуа ", Карън Челеберти, в понеделник разгласи отдръпването си от организацията, девет дни след никарагуанката полицията я упрекна в „ интрига “ и други закононарушения дружно със брачна половинка и сина й, които са арестувани.

„ Дойде време да се пенсионирам “, написа Челеберти в X, някогашен Twitter. „ Знам, че постоянно ще има повече благоприятни условия за нас. “

Това беше първото обществено изказване на Селеберти след абсурда, последвал коронясването на Шейнис Паласиос за Мис Вселена на 18 ноември в Ел Салвадор.

Бизнесдамата сподели, че е работила 23 години „ с старание и старания “, до момента в който Никарагуа завоюва международната корона за хубост тази година, което тя разказа като „ достижение за всички “ и „ за всеки никарагуанец, без политическо разграничаване “.

Изненадващата победа на Паласиос в надпреварата отприщи демонстрации на наслада по улиците на Никарагуа, което провокира рецензии от страна на държавното управление на Даниел Ортега.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР