МЕКСИКО СИТИ (АП) — Президентът на Мексико каза в петък,

...
МЕКСИКО СИТИ (АП) — Президентът на Мексико каза в петък,
Коментари Харесай

Президентът на Мексико казва, че няма да се бори с наркокартелите по заповед на САЩ, нарича го политика „Първо Мексико“

МЕКСИКО СИТИ (АП) — Президентът на Мексико сподели в петък, че няма да се бори с мексиканските наркокартели по заповед на Съединени американски щати, в най-ясното до момента пояснение за отхвърли му да се изправи против бандите.

През годините президентът Андрес Мануел Лопес Обрадор е излагал разнообразни оправдания за своята политика на „ обятия, не патрони “ за отбягване на конфликти с картелите. В предишното той е казвал, че „ не можете да се борите против насилието с принуждение “, а в други случаи е твърдял, че държавното управление би трябвало да се оправи с „ аргументите “ за насилието на наркокартелите, като ги приписва на бедността или неналичието на благоприятни условия.

Но в петък, до момента в който обсъждаше отхвърли си да преследва картелите, той даде да се разбере, че го преглежда като част от това, което той назова политика „ Първо Мексико “.

„ Ние няма да работят като служители на реда за което и да е непознато държавно управление “, сподели Лопес Обрадор на ежедневния си брифинг за вести. „ Първо Мексико. Нашият дом е преди всичко. “

Лопес Обрадор осн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР