Мексико публикува ревизирани данни, посочващи, че броят на , е

...
Мексико публикува ревизирани данни, посочващи, че броят на , е
Коментари Харесай

Смъртните случаи от коронавирус в Мексико са повече отколкото бяха съобщени

Мексико разгласява ревизирани данни, посочващи, че броят на, е с 60% по-висок от известните преди, оповестява БГНЕС.
Сега се счита, че над 321 000 души са умряли от ковид в страната . Преработените данни слагат Мексико на второ място в света по брой смъртни случаи, свързани с COVID-19 в света, след Съединени американски щати. Президентът на страната е обект на остри рецензии поради несправянето с рецесията. Опозицията го упрекна, че омаловажава тежестта на пандемията, и го упрекна за закъснение на програмата за имунизация.
 Европейски Съюз записва над 450 000 смъртни случаи повече от междинното сред март и ноември 2020 година Европейски Съюз записва над 450 000 смъртни случаи повече от междинното сред март и ноември 2020 година
В Евросъюза имаше над 450 000 смъртни случая допълнително сред март и ноември 2020 година в съпоставяне със междинната стойност за предишни годин...
Ревизираният отчет, публикуван от Министерството на здравеопазването на Мексико, демонстрира, че до края на шестата седмица на 2021 година е имало 294 287 смъртни случая , " свързани с ковид, по отношение на 182 301 доказани числа, дадени по-рано ”. От средата на февруари в Мексико са обявени повече от 26 772 смъртни случая, свързани с пандемията, което води мрачната статистика на смъртността от вируса до 321 000 жертви. Това слага Мексико преди Бразилия, която е записала 312 000 смъртни случая, и след Съединени американски щати, която е записала 549 000 смъртни случая - макар че има население от 126 милиона, което е надалеч по-малко от двете страни.
Експертите от дълго време предизвестяват, че същинският брой на починалите в Мексико евентуално е доста по-висок заради неналичието на проби. Също по този начин се счита, че дефицитът на кревати за интензивно лекуване в доста щати е довел до това, че огромен брой хора са умряли нерегистрирани по домовете си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР