Мексиканскиият уфолог и журналист Джейми Маусан разпозна извънземни рептилии в

...
Мексиканскиият уфолог и журналист Джейми Маусан разпозна извънземни рептилии в
Коментари Харесай

Учени сензационно: Три от намерените в Перу мумии са на извънземни рептилии

Мексиканскиият уфолог и публицист Джейми Маусан разпозна извънземни рептилии в мумиите, които бяха открити през юни т.г. в пещера в Перу. Той описа за откритието си на огромна конференция под надпис " Мумиите на Наска ", а видео от изявлението му бе публикувано в YouTube.

Учените са съумели благодарение на рентген и ДНК-анализ да изучат произхода на 5 мумии. Три от тях имат " характерности, които са присъщи на рептилиите, а не на хората ", изяснява Маусан.

Възрастта на останките е към 1700 години. На рентгеновите фотоси вкаменелостите наподобяват като макети от гипс, само че при детайлното им проучване било открито, че растежът на една от откритите мумии фактически е 170 см в изправено положение. Тя има доста дълги пръсти и удължена глава с обтегнат обратно череп. Вместо уши се виждат дребни отверстия, предава тв " 360 ".

Маусан допуска, че мумиите принадлежат на извъземни създания. " Уверен съм, че три от петте открити мумии принадлежат не на хора, а на извънземни рептилии ", съобщи той.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР