Мексикански уфолог и изследовател на паранормални явления, водещ на канала

...
Мексикански уфолог и изследовател на паранормални явления, водещ на канала
Коментари Харесай

Шестоъгълна база на извънземни е открита на Луната

Мексикански уфолог и откривател на паранормални феномени, водещ на канала в YouTube Mundo Desconocido (Неразгадан свят), разгласява евентуално сензационно видео, в което споделя за своята нова поразителна находка. Специалистът оповестява, че е разкрил на остаряла фотография от Луната идеално еднакъв шестоъгълен обект. Според специалиста, става дума, най-вероятно, за база на пришълци, написа Езорейтер.
Учените непрекъснато приказват за това, че за разлика от Земята небесните тела в Слънчевата система сами по себе си съставляват големи пустини, които в никакъв случай не са били докосвани от рационален живот. Разбира се, като се изключи Луната, където сякаш през 60-те години на предишния век са кацнали американците. Но да допуснем в границите на полемиката, че астронавтите на НАСА въпреки всичко са летели до естествения сателит на нашата планета. Твърди се, че те единствено са забили американския байрак и са събрали мостри от лунната почва. Но кой тогава е построил на Луната тази гигантска база във тип на шестоъгълник? Не може толкоз съразмерен и еднакъв пирамидален кратер самичък да се появи. До него може да бъдат видени най-обикновени, естествени кратери с кръгла форма.
Мексиканецът оповестява, че загадъчната фотография е била направена от петте автоматизирани орбитални апарата " Лунар орбитър ", изстреляни от американците в през 1966-1967 година. Тайнствената шестоъгълна пирамида се откроява мощно на фона на кратерите и лунните планини. Уфологът е изумен, че експертите на НАСА и неговите сътрудници от самото начало до в този момент не са разкрили дадената особеност. Или въпреки всичко представителите на НАСА са знаели за пирамидата, само че са решили да не оповестяват новината на интернационалната общественост?

Впрочем, експертите от НАСА от дълго време са ретуширали сходните находки на Луната на фотосите, пуснати за публичен достъп. Навярно е намерено нещо доста по-интересно от шестоъгълна база на извънземни.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР