Мексикански служители заявиха, че са открили 31 латиноамерикански мигранти, които

...
Мексикански служители заявиха, че са открили 31 латиноамерикански мигранти, които
Коментари Харесай

Мексико спаси 31 мигранти, отвлечени близо до границата със САЩ

Мексикански чиновници обявиха, че са разкрили 31 латиноамерикански мигранти, които бяха отвлечени покрай южната граница на Съединени американски щати през уикенда, защото рекорден брой хора подхващат подли пътувания, с цел да се опитат да стигнат до Съединени американски щати.

31-те мигранти от страни от Латинска Америка като Венецуела и Еквадор са пътували с рейс от Монтерей до Матаморос, който граничи с Тексас, когато са били арестувани в събота, сподели в сряда министърът на публичната сигурност Роса Исела Родригес. Те бяха принудени да слязат от рейса от въоръжени маскирани мъже и да бъдат качени в пет микробуса, сподели тя.

„ Тези типове събития се случиха на един или двама, трима мигранти, само че този брой в този регион е нехарактерен “, Родригес сподели.

В сряда следобяд вътрешният министър Луиза Алкалде сподели на X, че 31-те мигранти са били избавени живи, без да дава повече детайлности.

Рекорден брой мигранти пътуват през Централна Америка и Мексико да доближат границата на Съединени американски щати, което го прави главен в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР