Мексиканската суперзвезда в професионалния бокс Канело Алварез (49-1-2, 34 КО)

...
Мексиканската суперзвезда в професионалния бокс Канело Алварез (49-1-2, 34 КО)
Коментари Харесай

Официлно: Реваншът между Головкин и Алварес в Лас Вегас

Мексиканската суперзвезда в професионалния бокс Канело Алварез (49-1-2, 34 КО) и първенеца на WBC, WBA, IBF и IBO в междинна категория Генади Головкин (37-0-1, 33 КО) ще се завърнат в "Ти-Мобайл Арена " в Лас Вегас на 5-и май за дълго чакания си реванш.

Първата среща сред двамата световноизвестни спортисти разпродаде най-голямата сцена в Лас Вегас за по-малко от две седмици, а в този момент се чака билетите за реванша да свършат даже по-бързо, защото двамата бойци са дали обещание, че този път няма да оставят реванша в ръцете на съдиите.

"Щастлив съм да се върна за четвърти път в "Ти-Мобайл Арена " за този исторически реванш с Генади Головкин. Аз отворих вратите на това отлично място за света на бокса и той стана моето обичано място. Тук стартира дуелът и тук ще свърши. Ще направя това, което всички почитатели желаят - ще нокаутирам Генади ", съобщи Канело.

"Изглежда, че реваншът се връща на мястото, където всичко стартира. Този път няма да има драма със съдийско решение. Спечелих първата борба и напуснах кръга като международен първенец, носещ всички колани, а в този момент ще печеля и втората среща. Това ще бъде рекордна борба и златна нощ за мен и бокса в "Ти-Мобайл Арена ", съобщи от своя страна Головкин.

Президентът и основен изпълнителен шеф на "Golden Boy Promotions ", които провеждат срещата реванш, Оскар де ла Оя, съобщи: "Няма по-добро място, което да бъде хазаин на този исторически реванш сред Канело и Головкин от "Ти-Мобайл Арена " в Лас Вегас. Фенове на бокса ще пътуват от целия свят, с цел да участват на това тържество. Исторически дуели като този сред Канело и Головкин принадлежат на място като Лас Вегас, което предлага на почитателите всичко, което те желаят ".

Ричард Стърм, президент на Sports and Entertainment за MGM Resorts International, съобщи: "Ти-Мобайл Арена " е идеалното място за домакинство на боксова среща от подобен мащаб. Очакваме с неспокойствие да отпразнуваме този уикенд с почитателите на спорта в Лас Вегас и тези от целия свят това, което се чака да бъде една от най-престижните боксови срещи ".

Билети за срещата сред Канело и Головкин 2 ще бъдат пуснати в продажба във вторник 27-и февруари. Цените на пропуските ще бъдат следните: 5,000 $, 2,500 $, 2,000 $, 1,500 $, 800 $, 700 $, 500 $ и 300 $. Ще има предел за закупуване на най-много 10 билета от един човек за пропуските с цена 5,000 $, 2,500 $, 2,000 $, 1,500 $, 800 $ и 700 $. Максимум два билета пък ще могат да бъдат закупени от един човек за пропуските с цена 500 $ и 300 $.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР