Меко казано, парите не са проблем за Антония Петрова-Батинкова, нито

...
Меко казано, парите не са проблем за Антония Петрова-Батинкова, нито
Коментари Харесай

Много е слушала: Мъжът на Антония Петрова й подари 26 бона

Меко казано, парите не са проблем за Антония Петрова-Батинкова, нито за великодушния й мъж, който влезе в ролята на Дядо Колед. Само за няколко дни белобрадият дъртак, в лицето на Ивайло Батинков, сюрпризира обичаната си жена с цели четири чанти, от които две на " Диор " и две на " Гучи ".

Проверка демонстрира, че най-евтината чанта коства 2300 евро, а най-скъпата - колосалните 4500 в евро. Общо четирите дамски аксесоара са излезли 13000 евро на великодушния Батинков, което е към 25 500 лв..



Преди дни Мис България 2009 отпътува на фамилна почивка на Малдивите. Перничанката побърза да се похвали пред почитателите си в обществените мрежи в какъв разкош ще прекара идните коледни и новогодишни празници в компанията на своя брачен партньор Ивайло Батинков и техния наследник Благовест.



От фрагментите разбираме, че Антония Петрова е била послушна през годината и Дядо Коледа продължава да вади армагани от големия си чувал, като последната изненада е чанта " Диор " на стойност 4050 евро. Направо без пари...
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР