Меко казано глуповата реклама на червено вино, което се предлага

...
Меко казано глуповата реклама на червено вино, което се предлага
Коментари Харесай

Lidl се изложи гръмовно с реклама на вино, ухаещо на зъболекарски кабинет и нефтени нотки! После замаза левашки

Меко казано глуповата реклама на алено вино, което се предлага в магазините от огромната верига Lidl, провокира смях и насмешки в обществените мрежи. Става въпрос за испанското вино Baturrica Тарагона гран запаса, което се предлага на ценителите персонално от началник Таньо Шишков.

Като главно качество, което би трябвало да грабне купувача и той незабавно да отскочи до магазини и да се достави с няколко бутилки, от Лидъл бележит аромата на виното. Той, забележете, е химически, с нефтени нотки, т.е. ще бъде високо оценен най-много от служащи и чиновници в Лукойл Нефтохим – Бургас.

За тези, които не се прехласват от нефтените качества на виното, Лидл акцентира и друго преимущество – мирис на зъболекарски кабинет. Не е конкретизирано за кой мирис тъкмо става въпрос – който се усеща при почистване на зъбен камък, слагане на имплант или лекуване на кариес.

Според Лидл, винцето е доста положително, усетът му е нападателен /каквото и да значи това/ и е уместно за мазни и пушени меса.

Авторът на това изложение ще остане незнаен, той евентуално е неуспешен стихотворец или е прекалил с някои вещества.

Но, както и да е – от Лидл са побързали да смъкват описанието и сега линкът към него не е деен. Изписва се единствено, че е зародила неточност и страницата не може да бъде открита. Левашко изплъзване, което няма по какъв начин да избави веригата от куп насмешки, ширещи се сега в нета.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР