Междувременно се установява лицето, заснело нападението Прокуратурата образува досъдебно наказателно

...
Междувременно се установява лицето, заснело нападението Прокуратурата образува досъдебно наказателно
Коментари Харесай

Прокуратурата се зае със случая с бруталното насилие и побой над момиче от ученички в Сливница

Междувременно се открива лицето, снимало нападението
Прокуратурата образува досъдебно наказателно произвеждане по случаѝ с бруталното принуждение и нечовечен побой на момиче от ученички, оповестиха от обвиняването. Поводът за следствието е постъпила информация за това, че към 17:00 часа на 14 март в градския парк на Сливница, било осъществено нападателно нахлуване над момиче посредством дърпане за коса и нанасяне на удари с юмруци и ритници.

Наблюдаващият прокурор е дал инструкции на проверяващите органи за осъществяване на разпити на потърпевшата, майка ѝ и очевидците на случая.

Установена е самоличността на причинителя на закононарушението, който след събиране на задоволително доказателства ще бъде притеглен в качеството на обвинен. Междувременно се открива лицето, снимало нападението. Възложено е осъществяване на експертизи - видеотехническа и съдебномедицинска. Предприетите нужни дейности по следствието следва да разкрият обективната истина и да осъществят наказателната отговорност на отговорното лице.

Случаят с бруталното принуждение над тийнейджърка скандализираха обществените мрежи. На фрагментите се вижда по какъв начин две девойки нанасят нечовечен побой над своя съученичка. Те се редуват и ѝ нанасят юмруци и ритници, до момента в който очевидци на насилието снимат с телефоните си. Жертвата и нападателите ѝ са от Драгоман, само че действието се развива в Сливница.

Майка на две дребни деца, която коментирала с отвращение видяното, получила съществени закани от девойките, които са нанесли побоя.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР