Международно признатият съдия, дипломиран юрист и доктор по танцова терапия

...
Международно признатият съдия, дипломиран юрист и доктор по танцова терапия
Коментари Харесай

Галена Великова - щастливо омъжена за гръцки милионер, с яхта и частен самолет

Международно приетият арбитър, квалифициран правист и лекар по танцова терапия Галена Великова, чието име към този момент 22 години се асоциира с танц, първенец, професионализъм и интернационално самопризнание, е горделив притежател на верига танцови учебни заведения в Гърция.

От 25 години е омъжена за гръцкия предприемач Константинос Хайнас. Всяка седмица пътува от южната ни съседка до родината си, за шоуто „ Денсинг Старс “, където е арбитър.

За случая на Галена несъмнено може да се каже, че ориста си знае работата. Преди години тя преподавала спортни танци, а огромната ѝ обич – Константинос, желал да открие танцово учебно заведение. И въпреки възприятията им да се разпалвали последователно, горят с цялостна мощ и до през днешния ден.

Двамата са свързани освен в живота, а и в бизнеса – въртят 10 танцови школи, славещи се с извънредно положително име. Преди да се впусне в това начинание гъркът имал промоутърска компания в Лондон и провел концерти на звезди от ранга на „ Ролинг Стоунс “, Мадона, Шер и други Макар да печелил доста добре, не бил благополучен.

Милионерът бил женен, само че не се разбирали със брачната половинка му. Галена пък му сложила експлицитното изискване, в случай че желае да има връзки с нея, да се разведе с жена си. Така връзката им почнала на чисто. Двамата не бързали да стават родители, с цел да може тя да направи кариера. Към днешна дата имат две дъщери – 10-годишната Кейси и 9-годишната Зои.

Великова твърди, че всеки може да танцува, даже и най-голямото „ дърво “, защото ритъмът е в индивида, различен е въпросът кой доколко се отпуска и си разрешава да го прави.

Стъпила за пръв път в залата за спортни танци, когато била на 8, запалена от блясъка на роклите, които ѝ изглеждали вълшебни. Любовта ѝ към танците се възпламенила още повече, когато почнала да получава купи и медали и не я напуща до през днешния ден.

Именно с помощта на танците се научава да си слага цели, които реализира с доста усилена и дисциплинирана работа. Това е и повода, заради която отвън сцената е сериозна и консервативна. Макар през годините да добива огромна известност в шоубизнеса и театъра, тя в действителност е правист по обучение.

Като експерт по танцова терапия, Великова акцентира, че затварянето на страстите под капак, е извънредно нездравословно и води до голям брой болести.

Танците помогнали до известна степен и на хора, заболели от Паркинсон, подобрявайки доста качеството им на живот. С изненада открила какъв брой доста хора с сполучливи кариери в разнообразни сфери на живота, са депресирани и денят им стартира с медикаменти. За страдание това е бичът на нашия век.

Тя обаче е уверена, че танците могат да оказват помощ на всеки да се усеща по-добре в личната си кожа и да живее пълноценно.

Признава, че децата изцяло трансформирали живота ѝ и съжалява, че ѝ лишило толкова дълго време, до момента в който стане майка. Повече от 15 години със брачна половинка ѝ отлагаха основаването на поколение в името на кариерата. Мълвата носи, че републиканската шампионка е претърпяла 10 несполучливи опита ин витро, преди да забременее сполучливо.

Счита себе си за извънредно огромна късметлийка и акцентира, че е доста щастливо омъжена. След толкова години желае да благодари на Вселената, че я е срещнала тъкмо с този мъж, с който споделя живота си извънредно щастливо.

Константинос не е от мъжете, които мечтаят да я затворят в кухнята. Напротив – той ѝ подава ръка, с цел да върви тя още по-нагоре и търпи покорно жертвите, които прави в името на кариерата. Затова и до през днешния ден Великова е безапелационна, че брачният партньор ѝ е нейната мощна поддръжка.

От години двойката имат лична яхта и даже частен аероплан, с който доста обичат да пътуват. Галена даже сподели свои фотоси от аероплан, на който обичаният ѝ мъж я образова на тайните на летателния уред. Макар да не е изключително рискова персона, обича новите неща и се впуска в тях през глава. Макар огромна част от живота ѝ да минава по летищата, тя не се оплаква, а е щастлива, тъй като се занимава с това, което постоянно е желала – танци, написа " Уикенд ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР