Международният песенен конкурс Евровизия 2019 ще се състои от 14

...
Международният песенен конкурс Евровизия 2019 ще се състои от 14
Коментари Харесай

Евровизия 2019 ще се състои в Тел Авив

Международният песенен конкурс " Евровизия 2019 " ще се състои от 14 до 18 май в Тел Авив, съобщи ТАСС. Това оповести пресслужбата на уредниците на състезанието.

 © Архив / Българска телеграфна агенция
Шестдесет и четвъртият конкурс " Евровизия " ще се състои на 14 май, вторник, 16 май, четвъртък и 18 май, събота в Тел Авив, се споделя в известието.

Решението е взето, откакто от израелската публичната корпорацията за радио и телевизионно разпространяване " Кан " било поискано да показа минимум два града-кандидати за осъществяване на състезанието.

Били прегледани също оферти, свързани с градовете Ерусалим и Ейлат. Организаторите означават, че Тел Авив показал доста изобретателна и привлекателна поръчка в сходство с всички нужни критерии.

Израел получи право за осъществяване на състезанието след успеха на певицата Нета Барзилай в " Евровизия 2018 ". След събитието израелският министър председател Бенямин Нетаняху даде обещание песенният конкурс да бъде извършен в Ерусалим.

По-късно в резултат на възраженията на редица страни участнички в състезанието бе взето решение за провеждането му в различен град.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР