Международният филмов фестивал Любовта е лудост вече 30 години е

...
Международният филмов фестивал Любовта е лудост вече 30 години е
Коментари Харесай

Гледаме онлайн филми от фестивала Любовта е лудост

Международният кино фестивал Любовта е полуда към този момент 30 години е едно от най-значимите арт събития освен за световна Варна, само че и за живота на европейската киноиндустрия.

Всяка година фестивалът показва над 90 игрални кино лентата от българската и международната кино листа. През 2023 година за първи път феновете в цялата страна ще могат да му се насладят и онлайн, от вкъщи си или непосредствено от лятната си отмора. 24 от най-хубавите филми ще бъдат и онлайн - в платформата Neterra.TV+, без нужда от абонамент.

Сред филмите акценти се открояват испанския " На ръба " с присъединяване на Пенелопе Круз. Филмът е отдаден на фамилията, любовта и солидарността. 24 часа от живота на трима разнообразни герои ще трансформират орисите им вечно.

В селекцията както на физическото, по този начин и на онлайн изданието се отличава и " Бадемът и морското конче " - занимателна, покъртителна и затрогваща история за хора, претърпели мозъчни контузии, и по какъв начин това въздейства на живота и връзките им с най-близките.

Сред онлайн програмата е и филмът на Кшищтоф Зануси, с награди и номинации от редица фестивали през 2022 година е " Перфектното число ". Филмът наблюдава пътя на младия математик Давид, който се посвещава на проучването на простите цифри, жертвайки изцяло персоналния си живот. 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР