Международният анализатор Мартин Табаков използва социалните мрежи, за да изрази

...
Международният анализатор Мартин Табаков използва социалните мрежи, за да изрази
Коментари Харесай

Анализатор за хората без маски: Защо коректните хора трябва да плащат цената за нечие безхаберие?

Международният анализатор Мартин Табаков употребява обществените мрежи, с цел да изрази недоволството си от неспазването на ограниченията против корнавируса в България.

Ето какво написа той във "Фейсбук ":

Днес използвах две таксита, като нито един от двамата водачи не носеше маска. Аз не желая от тях да стоят с защитни средства през (до) 12 часовите им смени, само че, най-малко от кумува срама, да се наметват с защитното средство до момента в който са с клиент.

Но в случай че е правилно това, че маските пазят по-скоро другия, в сравнение с нас самите, за какво правилните хора би трябвало да заплащат цената за нечие безхаберие?

Този вид наши съграждани са изцяло свободни да не имат вяра, че Covid-19 съществува, и че останалите, които мислим другояче, сме тъпи плебеи под каиша на пропагандата.

Аз същото имам вяра в неща, в които те евентуално - не. Само че моята религия няма да им лепне 38 градуса температура и сурова кашлица като на вулкан-асматик.

А колкото по-немърливи са едни жители, толкоз по-рестриктивна ще би трябвало да бъде страната им. Ако самичък не си сложиш хигиенистичния филтър отрано, то след това страната ще ти надене освен този, само че и социално-икономически подобен.

И тогава ще оцениш курса за 5 кинта.

А с цел да не се стига до такава степен, не е належащо нищо комплицирано и надълбоко. Просто една обществена козметика - просвета и образование - която не желае спомагателен хардуер, да речем, трето полукълбо към мозъка. Това е минимумът на интеракцията със обществената фауна. Като слагането на ръка пред устата, когато се кашля, в случай че ще да е най-здравословната кашлица на духовник от Тибет, който се храни с хималайски въздух.

По-важно е да не се повтаря годината. Пък дано отличниците се състезават с упоритостите на родителите си.

Уви, очевидно за значително наши сънародници обаче маските са като презервативите за ромите.

По носовете им ще ги познаете.

Днес използвах две таксита, като нито един от двамата водачи не носеше маска. Аз не желая от тях да стоят с защитни...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР