Международните продажби на представените миналата седмица флагмански смартфони Samsung Galaxy

...
Международните продажби на представените миналата седмица флагмански смартфони Samsung Galaxy
Коментари Харесай

Видео показва разглобяването на флагманския смартфон Samsung Galaxy S10+

Международните продажби на показаните предходната седмица флагмански смарт телефони Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 и Galaxy S10+ стартират на 8-ми март, само че в Китай телефоните ще се продават от на следващия ден. Авторът на YouTube канала pwrdbykyank към този момент разглоби един Galaxy S10+. Специалистът разгласява видеото с разглобяването и сглобяването на старшия модел от новата флагманска серия. Сега всеки може да види какво има в корпуса на мобилното устройство и да се запознае с градивните особености.

Както нормално, разглобяването стартира със свалянето на задния панел. Той е залепен, само че при леко нагряване лепилото омеква и задния панел елементарно се смъква.

Хубавото е, че дисплеят и защитната пластина, която се употребява и за разпръскване на топлината, елементарно се смъкват. Тоест, замяната на екрана става без да се постанова смарт телефонът да бъде раздрънкан до последното болтче.

Авторът на клипа в детайли разяснява всеки стадий на разглобяването и показва другите съставни елементи на смарт телефона. Добре се виждат уплътненията и детайлите на структурата, защитаващи съставените елементи от проникването на вода.

Тройната камера наподобява по напълно по различен метод, може да се види термичната паста и радиатора дружно с необятно рекламираната изпарителна камера.



Вижда се, че разглобяването на Galaxy S10+ не е мъчно, в случай че ги има нужните принадлежности. След разглобяването, експертът без никакви проблеми още веднъж сглобява смарт телефона.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР