Международната марка на концерна Volkswagen AG за търговия с автомобили

...
Международната марка на концерна Volkswagen AG за търговия с автомобили
Коментари Харесай

Световният шампион по ски ориентиране Станимир Беломъжев влезе в отбора на Das WeltAuto

Международната марка на концерна Volkswagen AG за търговия с коли Das WeltAuto разгласи поддръжката си за международния първенец по ски насочване Станимир Беломъжев. В петък, във Велико Търново, в локалното посланичество - компания "Авточойс ", бранд мениджърът на Das WeltAuto България Ивайло Кирков съобщи ключовете на Volkswagen Passat на първенеца. Автомобилът е брандиран с логото на спортиста и ще придвижва цялостната екипировка, нужна за спортната му активност.



Станимир Беломъжев е международен първенец по ски насочване от шампионата на планетата в Красноярск, Русия от 2017 година в междинната отдалеченост. Това беше единственият златен орден, който му липсваше, откакто е международен първенец за младежи (2008 г.), притежател на златен орден от Световната купа (2015 г.), троент европейски първенец (2013, 2014 и 2015 г.), златен медалист на трите дистанции от Зимната универсиада през 2016 година



"Разбираме вложенията в спорт като част от нашата философия и отговорност, тъй като спортът ни поддържа в добра форма, в каквато са и нашите коли. Подкрепяме Станимир, тъй като той е един от спортистите със забележителни достижения за българския спорт и за нас е горделивост бъдем част от неговия успех”, сподели Ивайло Кирков. "Философията на нашата марка е да сме по-близо до хората, а спортът в най-голяма степен сплотява хората. "

„ Още преди купата имахме концепция за партньорство. Благодарен съм на всички, които ме поддържат – на персоналните ми спонсори, на генералните ми спонсори. След компликациите, през които преминавам, и макар че спортът ми е не е олимпийски и не се отразява по малкия екран в България, а медиите не му обръщат доста огромно внимание, те постоянно са били зад тила ми и постоянно са ме подкрепяли. Независимо какви проблеми и компликации имам “, разяснява Беломъжев.

За Das WeltAuto :

Das WeltAuto е интернационална марка на концерна Volkswagen AG. Предметът на активност на марката е търговия с използвани коли. Volkswagen AG е първият тръст, който вкарва единна международна марка за продажба на използвани коли. Основната цел е унифицирането в международен мащаб на този тип комерсиална активност в оторизираната дилърска мрежа на марките, създавани от концерна. Както като съвременна комерсиална визия, по този начин и като качество и разнообразие на услугите.

Стандартите на марката подсигуряват избор от качествени, сертифицирани използвани коли с ясни генезис и история, действителен пробег и в положително техническо положение и външен тип. Систематизираната документи е транспарантна и налична за всеки евентуален клиент. Всички коли минават подробен механически обзор със профилиран програмен продукт, включващ повече от 200 позиции. В чек листата е включена инспекция на: купе, каросерия, мотор, скоростна кутия, електроника, окачване, силово предаване, както и тестово шофиране от сервизен инженер. На база на този протокол се правят належащите поправки, в случай че има такива, тъй че на клиента да се съобщи обезпечено добър и сигурен автомобил. Такъв автомобил нашите клиенти получават с гаранция от най-малко 6 месеца, без тя да се заплаща в допълнение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР