Международната корпорация Unilever ще продължи рекламните си кампании във Facebook,

...
Международната корпорация Unilever ще продължи рекламните си кампании във Facebook,
Коментари Харесай

Unilever се връща като рекламодател във Facebook

Международната корпорация Unilever ще продължи рекламните си акции във Фейсбук, Instagram и Twitter в Съединени американски щати, откакто ги сложи на пауза през юни, в символ на неодобрение от разделянето и речта на омразата в обществените платформи в дните към президентските избори.

Групата възнамерява да завърши рекламната пауза идващия месец, само че ще продължи да следи платформите в постелекторалния интервал, съобщи „ Ройтерс “.

По-рано тази година Unilever се причисли към апелите на десетки огромни компании в границите на акцията “Stop Hate for Profit ”, инициирана от групи за отбрана на гражданските права в Съединени американски щати след гибелта на тъмнокожия Джордж Флойд в Минеаполис.

От Фейсбук приветстваха завръщането на производителя на Dove, Lipton и Rexona. „ С неспокойствие чакаме нашето продължаващо партньорство през 2021 година и оставаме ангажирани с работата си с Глобалния алианс за виновни медии (GARM) за битка с нездравословното наличие онлайн “, разяснява Каролин Еверсън, вицепрезидент на световната бизнес група във Фейсбук в изказване.

Още през юли създателят на обществената мрежа Марк Зукърбърг разгласи, че чака рекламодателите да се върнат още веднъж след време, както и че протестът е „ въпрос на известност и партньорство “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР