Международната компания Schneider Electric ще има нов регионален мениджър за

...
Международната компания Schneider Electric ще има нов регионален мениджър за
Коментари Харесай

За първи път българин ще бъде мениджър на Schneider Electric у нас и на още 3 пазара

Международната компания Schneider Electric ще има нов районен управител за пазарите в България, Албания, Македония и Косово. Това е Радослав Кошков, оповестяват от водача, като за първи път българин ще поеме този пост и ще дава отговор за бизнеса на групата в четирите балкански пазара.

Кошков става част от екипа на Schneider Electric през 2000 година. Досега той е бил шеф продажби " Партньорски канали за България ", като е дава отговор за представянето и развиването на главните канали и ръководи екипа по продажбите за производители на табла, контрактори, производители на машини, систематични интегратори в автоматизацията и проектанти.

През годините Кошков заема основни позиции в отделите Дистрибуция и Бизнес развиване, ръководи продажбите за разнообразни канали и пазари на цели продуктови гами, както и маркетинговите интензивности към сътрудниците на компанията.

Досегашният районен управител Йонуц Фаркаш следва да заеме позицията Вицепрезидент Стратегическо развиване за Европа и Южна Америка в направление Електроразпределение. Schneider Electric има вяра, че енергичният му управнически жанр, подтикващ съдействието, уменията му да води сполучливи договаряния, новаторският му метод и способността му да приспособява бизнес модели към динамично изменяща се среда, са причина той да реализира отлични резултати и на новата си позиция.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР