Международната галавечер ще остави без дъх почитателите на бойните спортове

...
Международната галавечер ще остави без дъх почитателите на бойните спортове
Коментари Харесай

Бойната галавечер SENSHI 18 с плажна арена на 16 септември

Международната галавечер ще остави без мирис феновете на бойните спортове в гр. Варна, к.к. " Св. Св. Константин и Елена " на 16 септември от 18:30 часа, на плажа при ресторант " Море ".

Елитни бойци от 14 страни ще показват бойните си умения в 12 титанични конфликта на брега на морето, а българските участници ще излязат на арената в гонене на зрелищна победа.

Адреналинът на публиката бързо ще се повиши при идните две грандиозни борби за Европейската купа на SENSHI, където един против различен ще се изправят кандидатите за купата в оспорвани дуели с непреклонен военен дух.

Билетите за интернационалната бойна галавечер към този момент са в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на. Изберете първи най-хубавите места, с цел да се насладите на морското издание на бойното шоу през септември!

SENSHI се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League) , както и със специфичната поддръжка на ЗАД " Армеец ", MAX Sport , " България Еър ", М Кар Груп - BMW дилър и " Св. Св. Константин и Елена Холдинг ".

Медийни сътрудници на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM , националната телевизия Bulgaria ON AIR , американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, осведомителният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg .
 Българска доминация и спиращи дъха борби в морското издание на бойния театър SENSHI 17!
Българска доминация и спиращи дъха борби в морското издание на бойния театър SENSHI 17!

Зрелището несъмнено си заслужаваше!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР