Международната федерация по волейбол е приела българската офертата за домакинство

...
Международната федерация по волейбол е приела българската офертата за домакинство
Коментари Харесай

България кандидатства с Варна и Русе за олимпийската квалификация

Международната федерация по волейбол е приела българската офертата за домакинство на олимпийската подготовка при мъжете, това заяви през днешния ден в зала „ Сиконко “ президентът на Българска федерация по волейбол Данчо Лазаров.

Крайният период за поръчки, защото това е търг, е 31 януари, като до тогава нищо не може да се каже сигурно, тъй като въпреки всичко може да има детайл на изненада. Г-н Лазаров съобщи, че бразилците публично са отказали домакинство, само че въпреки всичко би трябвало да се изчака 31 януари.

Родната федерация е предложила два града за семейството – Варна и Русе, като кой от тях ще бъде определен ще стане ясно на по-късен стадий когато ще бъде направена преценка.

Относно работата на новия селекционер на националите Силвано Пранди, шефът на БФВ съобщи, че по негово персонално предпочитание договорът му е до края на втората олимпийска подготовка.

„ Много се надявам Силвано Пранди да сплоти отбора ни. Всички волейболисти, които по някаква причина не са играли за националния тим да бъдат в състава. “, съобщи още Данчо Лазаров.

Според президентът на БФВ шансове да се върне Матей Казийски в тима има, само че никога не желае да предизвика каквото и да било. „ Матей е мъдро момче, уповавам се да вземе вярното решение “, добави още Данчо Лазаров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР