Международната агенция за атомна енергия (МААЕ) обяви прекратяването на дистанционното

...
Международната агенция за атомна енергия (МААЕ) обяви прекратяването на дистанционното
Коментари Харесай

ОПАСНОСТ: Изгубен е контактът със системите за сигурност в АЕЦ „Чернобил“


Международната организация за атомна сила (МААЕ) разгласи прекратяването на отдалеченото предаване на данни от системите за надзор на гаранции, конфигурирани в атомната електроцентрала в Чернобил.

Михаил Подоляк, консултант на ръководителя на кабинета на президента, сподели, че организацията е изгубила връзка със системите за мониторинг на гаранциите в атомната електроцентрала в Чернобил.

" МААЕ ненадейно загуби контакт със системата за наблюдаване на гаранциите в Чернобил. В момента никой не схваща какво се случва в Чернобил и какво заплашва района. Изключително рискова обстановка ", написа той в сряда сутринта в своя Twitter.

Тази информация беше доказана от управлението на интернационалната организация.

„ Генералният шеф на МААЕ Рафаел Мариано Гроси уточни прекратяването на отдалеченото предаване на данни от системите за наблюдаване на спазването на гаранциите, открити в атомната електроцентрала в Чернобил “, оповестиха от МААЕ на уеб страницата си.

В същото време, съгласно организацията, която ревизира положението на системите за надзор на гаранции на други места в Украйна и ще даде спомагателна информация в близко бъдеще.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР