Между звездите на ПСЖ Неймар и Единсон Кавани е имало

...
Между звездите на ПСЖ Неймар и Единсон Кавани е имало
Коментари Харесай

Скандалът в ПСЖ не спира! Неймар и Кавани се сбили в съблекалнята

Между звездите на ПСЖ Неймар и Единсон Кавани е имало сборичкване в съблекалнята след успеха с 2:0 над Олимпик (Лион) в неделя, написа „ Екип “.

Според изданието случаят е продължение на случилото се сред двамата на терена когато не съумяха да се схванат кой да бие дузпа и директен свободен удар. Бразилецът и уругваецът са били разтървани от капитана Тиаго Силва.

Играчите на ПСЖ се пробваха да прикрият случилото се и отхвърлят за спор сред Единсон Кавани и Неймар. Факт е обаче, че бразилецът се отписа като почитател на уругвайския си съотборник в обществената мрежа „ Инстаграм “.

„ Нека хората да не имат вяра на всичко, което се разяснява. Това са нормални неща във футбола. От брат си разбрах, че се приказва за спор сред мен и Неймар. Няма такова нещо. Неймар неотдавна е в клуба и се приспособява чудесно “, съобщи Кавани пред " Ел Универсал ".

Даниел Алвес също разяснява обстановката, при която самият той беше забъркан. Бившият състезател на Барселона и Ювентус взе топката при един фаул и не я даде на Кавани за осъществяване. Топката се озова в Неймар, който насочи рисков удар към вратата.

„ Взех топката от Кавани, тъй като желаех аз да извърша, само че Неймар ми я взе и извърши той. При дузпата не видях какво става, тъй като разговарях с треньора. Според мен Кавани и Неймар са играчи, които желаят да бележат, само че преди всичко стои професионализмът. Футболът е групова игра. В съблекалнята всичко беше умерено. Смятам, че ще се схванат “, разяснява Алвес.

Според „ Екип “ абсурдът сред Неймар и Единсон Кавани е най-много финансов. Уругваецът има уговорка в контракта си, съгласно която ще получи бонус от едини милион евро, в случай че стане голмайстор на Лига 1. Подобно изискване имаше и Златан Ибрахимович при престоя си в ПСЖ, само че при него сумата беше 1,5 милиона. Авторитетното френско издание прецизира, че няма информация дали сходна уговорка попада и в договора на Неймар.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР