Между свалянето на мерките за социална дистанция трябва да има

...
Между свалянето на мерките за социална дистанция трябва да има
Коментари Харесай

СЗО разясни как поетапно да се олекотяват мерките и игнорира Тръмп

Между свалянето на ограниченията за обществена отдалеченост би трябвало да има най-малко две седмици, с цел да може резултатът да бъде преценен съответно, предизвестиха от Световната здравна организация. " Скорост, мащаб и безпристрастност би трябвало да са водещите правила " при решението кои ограничения са нужни.
Всяка страна би трябвало да вкара всеобхватни ограничения за публично здраве, с цел да поддържа стабилно ниско равнище на заразяване и да се приготви да реагира бързо на вероятно разпространяване.
" За да се понижи рискът от ново разпространяване, ограниченията би трябвало да се подвигат поетапно, малко по малко, като се прави оценка на епидемиологичните опасности и социоикономическите изгоди от повдигането на рестриктивните мерки на другите работни места, просветителни институции и обществени действия ", гласят рекомендациите на СЗО.
Световната здравна организация е съсредоточена върху спасяването на животи и преустановяване на пандемията, съобщи шефът на организацията, откакто президентът на Съединени американски щати разгласи, че замразява дотациите за СЗО, съобщи Агенция Франс Прес.
„ Няма време за губене. Единственият фокус на СЗО е върху работа в работа на всички хора за избавяне на животи и прекъсване на пандемията от Covid-19 “, съобщи генералният шеф Тедрос Аданом Гебрейесус в Twitter във връзка решението на Тръмп.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР