Между политическите партии трябва да има диалог. От ДПС ще

...
Между политическите партии трябва да има диалог. От ДПС ще
Коментари Харесай

Джейхан Ибрямов за NEXO: Политическата система трябва да бъде изчистена от групировките, които финансират политически партии

Между политическите партии би трябвало да има разговор. От Движение за права и свободи ще се отзовем и ще поставим старания за сформиране на държавно управление. Всеки мандат има късмет, зависи кой го приготвя. Това сподели депутатът от Движение за права и свободи Джейхан Ибрямов по NOVA NEWS.

Депутатът съобщи, че ще от Движение за права и свободи ще наблюдават с голямо внимание тематиките, които ще се разискват.

„ За да тръгне по естествен път политическата система в България, тя би трябвало да бъде изчистена от групировките, които финансират политически партии “, счита той.

Целта на краткотрайната комисията за Nexo е една: да се покаже същинското лице по какъв начин финансови пирамиди основават политически обединения, които употребяват власт, употребявайки българския жител, употребявайки финансов запас, съобщи депутатът. „ Финансов запас, с който даже финансират терористична организация като „ Хамас “, добави той. Ибрямов посочи, че „ сходен жанр политически партии, които са основани на тази основа би трябвало да бъдат неразрешени със закон “.

Депутатите сътвориха краткотрайна комисия за Nexo

„ Това, което чухме от Кирил Петков е притеснително “, сподели той във връзка обявата на „ Политико “ и " Ди велт " за помощта, която е изпращала България на Украйна. „ Няма неприятно частна компания да изнася оръжия. По-опасното е, в случай че в тази скица има медиатори, за които те са съдействали. “, съобщи той.

" Политико " и " Ди велт ": България скрито избави Украйна, предоставяйки ѝ оръжия при започване на войната

Ние не сме последователи на оръжията, сподели Ибрямов. Всяко оръжие, всеки експорт не носи изгода нито на страната, която получава оръжието, нито за страната, против която ще се употребява, добави политикът.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР