Между хората съществуват уникални фини енергийни връзки, които ги свързват

...
Между хората съществуват уникални фини енергийни връзки, които ги свързват
Коментари Харесай

Натрапчиви мисли за някого – защо се случва и мисли ли и той за вас

Между хората съществуват неповторими фини енергийни връзки, които ги свързват по един или различен метод. Някои са доста здрави и мощни, въпреки и незабележими. Други са слаби и нежни, само че постоянно оказват въздействие върху живота ни. Тези връзки се задействат даже тогава, когато единствено мислим за някого. По този метод ние задействаме сила, която в невидимия свят стартира да се движи и да подтиква най-различни процеси.

Случвало ли ви се е да си мислите за някого, за който не сте се сещали от много време, и той изненадващо да ви звънне или да го видите на улицата?

При някои хора с доста развита чувствителност тези случки са доста по-чести и даже не са изненадващи.

А случвало ли ви се е да мислите натрапчиво за някого, без да знаете за какво и без да имате мотив за това? Но нито го виждате, нито го срещате. Поне към този момент. Има огромна възможност тази мисъл, която ви е обсебила, да е предизвикана от самия него или от различен, непосредствен до вас човек.

Когато някой мисли дълготрайно и интензивно за другиго, той се допира до неговото нематериално Аз по лек и тънък, напълно неосезаем метод. Това не е веществен досег, само че той може да бъде почувстван на други равнища и се демонстрира точно като отнемане на мозъка с облици, мисли, мемоари, мечти. А също – и като съновидения или даже видения за по-сензитивните.

Ако сте измежду тях, нищо чудно да ви се случват такива неща.

Може да ревизирате – когато имате мощна и натрапчива мисъл за някого, просто му се обадете и го попитайте какво прави. Стига да не сте спирани от някакви страсти и усеща, които ви пречат това да се случи. Нищо чудно да чуете насреща, че тъкмо тези дни другият човек извънредно доста си е мислил за вас и даже се е канел да ви се обади.

 Натрапчиви мисли за някого

Ако не чуете това – не забравяйте, че не всеки път хората не си признават истината за това какво са си мислили. Но имайте мислено – някъде някой задвижва фини мисловни процеси, които предизвикат у вас ответната реакция. Това може и да е някой родственик, някой непосредствен на вас или на другия човек. Може би има потребност да ви чуе, може би желае да си поговорите...

Разбира се, допустимо е мощната мисъл за някого да е предизвикана от ваши персонални прекарвания или страсти, които са се събудили заради някаква причина. Не е наложително другият човек да е обзет от мисли за вас.

Затова първо проверете – дали самите вие не сте събудили някакви заспали усеща, потиснати стремежи и неосъществени фантазии.

Хубаво е сензитивните да се доверяват на интуицията си и да наблюдават умерено протичащите се на тънко равнище процеси. Така по-добре ще опознаят себе си и своите психологични и ментални процеси. Нищо чудно да открият, че имат една близка до телепатията дарба да усещат мислите на другите.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР