Механизмът за сътрудничество на БРИКС, като важна платформа за сътрудничество

...
Механизмът за сътрудничество на БРИКС, като важна платформа за сътрудничество
Коментари Харесай

Си Дзинпин изтъкна БРИКС като нарастваща конструктивна сила в света

„ Механизмът за съдействие на БРИКС, като значима платформа за съдействие за зараждащите пазари и разрастващите се страни, се трансформира в градивна мощ за поощряване на световния стопански напредък, възстановяване на световното ръководство и поощряване на демократизацията на интернационалните връзки “, сподели китайският водач в документално изказване, оповестено при идването си в Йоханесбург, където на 22-24 август се организира срещата на върха на обединяването. Си декларира, че срещата на върха „ ще бъде значим крайъгълен камък в развиването на механизма за съдействие на БРИКС и ще издигне единството и съдействието на разрастващите се страни на по-високо равнище “.

Срещата на върха ще бъде предшествана от публично посещаване на Си Дзинпин в Южна Африка. Той декларира, че не се съмнява, че " с помощта на взаимните старания на двете страни визитата ще се увенчае с цялостен триумф ".

В същото време той означи, че стратегическото партньорство сред Китай и Южна Африка „ навлезе в нов стадий “ и развиването на връзките сред двете страни „ освен ще бъде от изгода за техните нации, само че и ще донесе повече непоклатимост на взаимосвързания свят. "
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР