Механичната скоростна кутия пази по-добре и от най-скъпата аларма, поне

...
Механичната скоростна кутия пази по-добре и от най-скъпата аларма, поне
Коментари Харесай

Заснеха най-некадърните крадци на света

Механичната скоростна кутия пази по-добре и от най-скъпата тревога, най-малко в Щатите

Поне един път на няколко месеца в Щатите в новините влиза несполучлив опит за кражба на автомобил, провален от неумението на пишман-крадците да подкарат колата, която е с механични скорости.

Но 2019 стартира с още по-впечатляващ случай, този път в Алабама, за който може да разберете повече от видеото и новините на локалния канал Fox 10.

Накратко, историята е следната. На бензиностанция стопира мъж, който кара Honda Civic, модел 1995 година с механична скоростна кутия. След малко идва черно SUV, в което има четирима индивида. Те паркират до Honda-та, двама от тях се трансферират в японската кола и се пробват да я подкарат, както се оказва безрезултатно. Това е снимано от охранителните камери.

Но това въобще не е всичко. Собственикът на Civic-а излиза, вижда, че се пробват да му откраднат колата, връща се вътре, с цел да вземе телефон и съумява да снима лицето на водача на колата на крадците, както естествено и регистрационния й номер.

Както се споделя, единственото, което липсва е някой от крадците да си беше изпуснал портфейла с документите на паркинга.

По-късно полицията заяви, че сниманият лидер е 32-годишният Блейк Лорънс, който е любимец за простак №1 на годината. Тъй като в деня, в който е станал проваления опит за кражба на Honda-та, Блейк се опитал да обере магазин със самоделен револвер. Продавачът се справил с несполучливия опит за грабеж, след което Блейк, към този момент с много по-обран звук попитал дали може да си купи бира и да не помнят за обира..

Със сигурност Блейк ще стане легенда в пандиза, няма метод просто.



automedia.investor.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР