Мегз провокира истинска словесна война в профила си в социалната

...
Мегз провокира истинска словесна война в профила си в социалната
Коментари Харесай

Потрес! Мегз призна на какво се е подложила СНИМКИ 18+

Мегз предизвика същинска словесна война в профила си в обществената мрежа, а повода е покъртителна. Едно не може да й се отхвърли - умее да притегля вниманието, изключително пък когато признава такива неща за себе си.

В неотдавнашен дълъг пост скандалната дизайнерка призна всички корекции, които си е направила, по-голямата част от които преди да навърши 25. За изненада на почитателите си - Каканашева не спести даже по какъв начин е кривила пода на доста от фотосите си!

" Човек може да има купища корекции и да не се харесва. Може да няма никакви корекции и отново да не се харесва. Дори, доста забавно изследване демонстрира, че дамите с най-вече корекции обработват най-вече фотосите си в обществените мрежи.

Това е поради неналичието на приемане и устрема към идеалност ", написа Мегз в инстаграм профила си. И продължава с откровенията:



" Това не е пост за и срещу корекциите. Не съм против пластичната хирургия. Аз самата - в никакъв случай не съм крила - имам корекции. Много от тях направих преди 25. И по-късно съжалявах надълбоко.

За благополучие множеството бяха краткотрайни - та към този момент след 2 години интензивно коригиране на тези неточности се поизчистих.

Но има нещо друго. Казва се " обликът в инстаграм ". И се улових, че сякаш се шетам от корекции, само че още редактирам фотосите си. Честно казано - и аз не знам за какво. Може би тъй като всичко в инстаграм е толкоз съвършено, че съм привикнала и аз да се стремя - даже неумишлено - към този стандарт.

Но не желая да е по този начин.



Искам да го трансформира. Наистина ми е необичайно да ви пущам фотоси без корекции когато всеки към мен е толкоз съвършен. Затова и нощес пооправих най-малко цветовете малко.

Но тази заран си споделих - я стига ти съществено ли се притесняваш по какъв начин ще качиш една фотография. Била си в 500 риалита и всеки е виждал по какъв начин изглеждаш в действителност.

Хората по улицата също го виждат. Близките ти, мъжът ти - всеки те вижда онлайн. Къде въобще ти е казусът с този инстаграм? И за кого ти е тази идеалност?



За другите дами, които цъкат и си редактират фотосите ли? Това е някакво необичайно състезание, в което към този момент не желая да вземам участие. И ще се опитам да се освободя от това.

П.С - ДА, аз бях индивидът, който кривеше пода във всеки собствен пост. И да аз бях това момиче, което си биеше какви ли не филъри. Но това е затворена страница за мен. И към този момент желая да съм друга.



Според мен и вие може да се откажете от всички тези неща. Какво толкоз може да загубите? Най-много да се отървете от всички подправени хора, за чиито видимо утвърждение сте се борили неумишлено до момента, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР