Мегасблъсъкът между Тайсън Фюри и Александър Усик (не)очаквано няма да

...
Мегасблъсъкът между Тайсън Фюри и Александър Усик (не)очаквано няма да
Коментари Харесай

Отпада дългоочакваният дуел между Фюри и Усик

Мегасблъсъкът сред Тайсън Фюри и Александър Усик (не)очаквано няма да се организира на 29 април и договарянията сред двете страни са прекъснати.

EPSN осведоми, че формалната причина е “липса на съгласие по основни елементи за договорката, които са оттатък разпределението на финансите ”. По техни данни Фюри е прекратил подготвителния си лагер за борбата.

TalkSPORT цитира промоутъра на Усик - Алекс Красюк - който изяснява още веднъж, че от лагера на Фюри като че ли преднамерено слагат нови и нови условия за да провалят договарянията.

“Те прекалиха. Усик одобри систематизиране 30/70 в интерес на Фюри и това сякаш беше последното изискване. Но по-късно те започнаха да измислят нови и нови условия. Фюри си мисли, че надали не може да сложи седло на Усик и да го язди. Очевидно се пробва да избегне борбата като слага прекомерно доста условия и спънки за договорката ”, показа Красюк.

В същия жанр е изявлението на мениджъра на Усик Егис Климас пред профилирания в бокса публицист Стив Ким, който първи осведоми за окончателния неуспех на договарянията. “Независимо какъв брой взаимни отстъпки направи Усик, те желаеха още и още от него ”, съобщи Климас и добави, че освен това състояние украинският войник ще се насочи към наложителна отбрана на един от трите си шампионски пояса през юни или юли.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР