Меган Маркъл влезе в параклиса Сейнт Джордж, придружена от малките

...
Меган Маркъл влезе в параклиса Сейнт Джордж, придружена от малките
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл си казаха Да

Меган Маркъл влезе в параклиса Сейнт Джордж, съпроводена от дребните си шафери и шаферки. Малко преди да стигне до олтара, тя бе хваната за ръка от бащата на своя брачен партньор принц Чарлз, който я води до младоженеца, заменяйки нейния татко Томас.

 Снимка 357519

След къса тирада от свещеника, Хари и Меган си споделиха " Да " пред Бог . След като брачният им съюз получи благословия от църквата и всички посетители, двамата размениха първо своите брачни клетви, а по-късно и сватбените пръстени.

 Снимка 357510

Бижуто на Меган е основано от кралската ювелирна къща Cleave and Company от пай самородно злато от Уелс, обещано от кралицата . Халката на принц Хари пък е направена от платина.

 Снимка 357515

От кралския двор по-рано през днешния ден разпространиха наличието на брачните клетви на младоженците. Те не се разграничават от обичайните , в които се приказва за обич до гроб, в болест и здраве, в наслада и тъга.

 Снимка 357512

Интересен миг от църковната венчавка бе речта на американския свещеник, който приказва дълго за безграничната обич. А фактът, че е цветнокож, изцяло затвърди либералността на тази кралска женитба. Чухме и песента " Standa by me " в осъществяване на църковния хор.

 Снимка 357514

След края на църковната гала, херцогът и херцогинята на Съсекс излязоха на разположение от параклиса и пред натрупалото се голям брой се целунаха като законни брачен партньор и брачна половинка. Следващата част от церемонията включва тържества обиколка на Уиндзор с откритата сватбена колесница.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР