Меган Маркъл ще ражда под хипноза, не иска в клиниката

...
Меган Маркъл ще ражда под хипноза, не иска в клиниката
Коментари Харесай

Бомба! Меган Маркъл ражда под хипноза, вижте подробностите

Меган Маркъл ще ражда под внушаемост, не желае в клиниката на Кейт Мидълтън! Къде ще ражда херцогинята на Съсекс – Меган Маркъл?! Това бе една от най-коментираните тематики в края на предходната година, а и до ден сегашен.

Заговори се, че някогашната звезда от сериала „ Костюмари “ не желае да роди детето си в болничното заведение, която Кейт Мидълтън избра за своите три деца. А точно „ Сейнт Мери “ в Лондон.

Сред множеството догатки излезе и най-дръзкото. Оказа се, че брачната половинка на принц Хари желае да ражда вкъщи в Уиндзор. Други издания пък излязоха с радикалната концепция, че херцогинята ще ражда под внушаемост.

Оказва се, че такива екстравагантни решения няма. Меган и Хари ще посрещнат първородното си дете в болница Фримли-Парк, написа OK Magazine.

Изборът на болнично заведение е обвързван не с кардиналната позиция на Меган, а с удобството, защото болничното заведение се намира по-близо до резиденцията Фрогмор Хаус от „ Сейнт Мери “.

Припомняме, че откогато е законна брачна половинка на Хари, Меган Маркъл си печели славата на все по-капризна жена. Лошите й връзки с Кайт Мидълтън не са загадка за никого, само че двете се стремят да пазят възпитание на публични места и събития.

Знаем, че Маркъл е мечтала за живот на принцеса още като дребна и постоянно е твърдяла, че някой ден ще се омъжи за кралска персона. Тя е била безусловно захласната от живота на принцеса Даяна, на която по всякакъв начин се опитвала да наподобява.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР