Меган Маркъл разби плановете на Кейт Мидълтън за 2020 г.

...
Меган Маркъл разби плановете на Кейт Мидълтън за 2020 г.
Коментари Харесай

Меган разби плановете на Кейт Мидълтън

Меган Маркъл разруши проектите на Кейт Мидълтън за 2020 година Блудните херцози, които се отхвърлиха от кралските си привилегии и избягаха от живота на Острова, нанесоха прочувствен удар на роднините си.

Желанието на Кейт за 2020 година беше нейните деца принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис да прекарват повече време със сина на Меган и Хари Арчи Харисън, съобщиexpress.co.uk. Трите деца от Кеймбридж „ обожават “ бебето и техните родители се надяват, че ще могат да играят дружно, само че фантазията е разрушена от шоковото решение на Съсексови да изоставен кралската линия, добавя изданието. Меган и Хари се откриха в Калифорния, където останаха през цялата година заради пандемията на ковид.

Решението на Меган и Хари да се отдръпват от функциите си е невиждано и фамилията им няма да може да види по какъв начин Арчи израства по същия метод, по който го вършат с други кралски деца. Източник сподели пред US Weekly, че въпреки всичко Кейт „ се надява, че през новата година братовчедите ще прекарват повече време дружно “.

Вътрешният човек също по този начин твърди, че децата на Кейт и брачна половинка й принц Уилям „ обожават “ бебето Арчи, само че „ както множеството деца, те елементарно се разсейват и не помнят “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР