Меган Маркъл продължава да насърчава хората да гласуват и да

...
Меган Маркъл продължава да насърчава хората да гласуват и да
Коментари Харесай

Меган с първа медийна изява в Лос Анджелис - slava.bg

Меган Маркъл продължава да предизвиква хората да гласоподават и да приказва за значимостта от потреблението на това право. Този път херцогинята на Съсекс седна за изявление с активистката Глория Стейнем, а това се трансформира в първата медийна изява на Маркъл след напускането на кралския двор.

Двете дами поговориха в задния двор на Меган, а изявлението е описвано като "историческо ". Разговорът обхвана тематиката за значимостта от гласуването и по какъв начин всички дами са приятелки, а не врагове. Снимки от срещата се появиха в обществените мрежи, а на една от тях се вижда, че към Маркъл и Стейнем се причисляват и кучетата Гай и Пула.

"Те желаят да са пред камерата ", майтапи се Глория за домашните любимци на принц Хари и брачната половинка му. Кучетата умерено са легнали в краката на Меган и въобще не се тормозят от операторите и останалата част от екипа. Сцената се случва в новия дом на херцозите, намиращ се в Санта Барбара, където отглеждат и сина си Арчи.

"Добре пристигнала вкъщи. Толкова се веселя, че си у дома ", споделя Стейнем. Двете дами продължиха диалога си и зачекнаха тематиката за значимостта дамите да гласоподават на идните избори. Меган споделя, че доста хора за не запомнили за битката, която някои дами са почнали, с цел да може светът да даде повече права на по-нежния пол.

Според Глория, в случай че не гласуваш, значи не съществуваш. Тя добавя, че единственото място, на което всички сме равни, е изборната кабина. Активистката споделя, че схваща за какво младото потомство не желае да гласоподава, само че счита, че в този момент е моментът, когато всеки един би трябвало да употребява правото си на глас. "Важно е те да гласоподават, тъй като те ще са живи по-дълго от мен и ще усетят последствията ".

Наскоро Меган Маркъл разкри, че ще гласоподава на идните президентски избори. През ноември един против различен ще се изправят Джо Байдън и Доналд Тръмп. Херцогинята се причисли към още 99 авторитетни дами, измежду които Мишел Обама, Хилъри Клинтън и Опра Уинфри, които споделиха своите аргументи да отидат до изборни урни.

"Знам какво е да имаш глас, само че в това време да се чувстваш безмълвен. Знам също, че доста мъже и дами пожертваха живота си, с цел да може ние да бъдем чути ", споделя тя пред Marie Claire. Херцогинята добави, че принц Хари остава политически безпристрастен като част от кралското семейство на Англия.

Това ще е първият път, в който член на кралската фамилия ще упражни правото си на глас в Америка.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР