Меган Маркъл похвали съпруга си принц Хари в последния епизод

...
Меган Маркъл похвали съпруга си принц Хари в последния епизод
Коментари Харесай

Меган разкри как Хари ѝ помогнал, когато била на дъното

Меган Маркъл похвали брачна половинка си принц Хари в последния епизод на своя подкаст Archetypes.

Актрисата Констанс Ву, комедийната актриса и публицист Джени Слейт и активистката и боливудска звезда Дипика Падуконе се причислиха към херцогинята на Съсекс в епизода от вторник, озаглавен „ The Decoding of Crazy “.
                             

В интрото Меган сподели: „ Имам много мощни усеща към тази дума … този етикет, полуда … метода, по който се хвърля толкоз повърхностно и вредата, която нанася на обществото и дамите, почтено казано на всички места – от връзки до разрушени фамилии, унищожени репутации и унищожени кариери. "

Тя добави, че стигмата към думата има заглушаващ резултат – „ този резултат, при който дамите, изпитващи същински проблеми с психологичното здраве, се плашат, мълчат, интернализират и биват подтискани прекомерно дълго “.
                             

Епизодът бе излъчен ден след Световния ден на психологичното здраве, който се отбелязва на 10 октомври.

В подкаста Меган приказва за личните си проблеми с психологичното здраве. Тя разказа по какъв начин Хари е намерил рекомендация за експерт, когато е била в „ най-ниската си точка “.

„ Мисля, че в най-лошия си миг, когато най-сетне се свързах с някого, за който, знаете, брачният партньор ми беше намерил рекомендация, на която да се обадя. И аз се обадих на тази жена “, сподели Меган. „ Тя даже не знаеше, че ѝ се обаждам. И даже пазаруваше в магазин за хранителни артикули. Чувах “бийп ”, “бийп ” и споделих „ Здрасти “, показах се и безусловно можех да я чуя по какъв начин споделя: " Почакайте, извинете. Кой се обажда? " Тогава ѝ споделих, че нуждая се от помощ. И тя можеше да чуе ужасното положение, в което бях. "

Меган продължи: „ Но мисля, че всички ние би трябвало да бъдем в действителност почтени по отношение на това, от което се нуждам и да не се опасяваме да го приемем и да желаяме помощ. “
                             

Въпреки че не даде повече детайлности за преживяването си, преди време Меган приказва за проблемите с психологичното си здраве, с които се сблъскала откакто се омъжила за принц Хари. Тя направи това в бомбастичното си изявление пред Опра Уинфри, в което даже съобщи, че в един миг „ не е желала повече да бъде жива “.

„ По това време ваистина ме беше позор да го кажа и се срамих, че би трябвало да го призная на Хари, изключително тъй като знам какъв брой огромна загуба е претърпял. Но знаех, че в случай че не го кажа, ще го направя. Просто не желаех да съм жива повече. И това беше доста ясна и действителна и плашеща непрекъсната мисъл. ” - сподели тогава тя.

 
                             

По това време Меган показа още, че макар че се е обърнала към „ институцията “ на кралското семейство за помощ, тя не е съумяла да получи помощта, от която се е нуждаела. „ Казах, че в никакъв случай преди не съм се чувствал по този начин и би трябвало да отида някъде. И ми споделиха, че не мога, че няма да е добре за институцията “, спомня си тя, добавяйки, че също е отишла в отдела по човешки запаси на двореца, само че била отхвърлена и от там.
                             

Меган и Хари от дълго време са бранители на осведомеността и лекуването на психологичното здраве, а самият херцог на Съсекс призна, че беседва с лайф коуч, с цел да работи върху душeвността си
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР