Меган Маркъл изглежда е избягвала да бъде разпитвана под клетва

...
Меган Маркъл изглежда е избягвала да бъде разпитвана под клетва
Коментари Харесай

Меган Маркъл избягва да бъде разпитана под клетва относно расистки твърдения на кралското семейство по време на съдебно дело

Меган Маркъл наподобява е избягвала да бъде разпитвана под клетва по отношение на расистки изказвания на кралското семейство, откакто сполучливо изхвърли делото за клюка на полусестра си от съда.

Още през декември беше обявено, че Меган може да е била принудена да дава отговор на въпроси по отношение на самоличността на „ кралските расисти “, до момента в който е под клетва, откакто полусестра й Саманта заведе дело против нея за клюка. Саманта заведе дело за клюка против Меган през март 2022 година, където упрекна документите на Меган и Хари в разпространяване на „ злонамерени, нараняващи и нездравословни неистини “, наред с други изказвания.

Адвокатът на Саманта, Питър Тиктин, отвърна на желае. през декември, че като част от делото за клюка, той ще изиска и херцогът, и херцогинята на Съсекс да дадат показания, където биха били разпитани под клетва. Но това не се случи заради отхвърлянето на правосъдното дело.

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати отидете на The Mirror US.

ПРОЧЕТЕТЕ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР