Меган Маркъл и принц Хари се завърнаха на червения килим

...
Меган Маркъл и принц Хари се завърнаха на червения килим
Коментари Харесай

Роклята, заради която критикуват Меган Маркъл

Меган Маркъл и принц Хари се завърнаха на аления килим с церемония вечеря в чест на ветераните преди Деня на възпоменанието в Обединеното кралство и Деня на ветераните в Съединени американски щати. Първата им огромна обществена изява, откакто се отдръпнаха от кралския си функции, се състоя в Intrepid Museum в Ню Йорк.

Принц Хари наподобява ужасно изтънчен в смокинг и папийонка, комбинирани с медалите на Кралския викториански медал. Меган Маркъл, въпреки това, бе заложила на привличаща вниманието алена рокля от Carolina Herrera, която би изглеждала отлично на аления килим на Оскарите.
 Хейт или точна преценка: Меган засенчва принц Хари на корицата на списание Time Хейт или точна преценка: Меган засенчва принц Хари на корицата на списание Time
Фотосесията на херцозите на Кеймбридж Хари и Меган в последния брой на списание Time е " насилствена " и " наподобява на PR акция “,...

Тоалетът на Маркъл се отличава с надълбоко деколте и висока цепка. Според Vogue изборът на рокля бележи нова посока в нейния кралски жанр, защото дворцовият дрескод към този момент не е фактор. Голяма част от стилните критици обаче са единомислещи, че прелестната сама по себе си рокля не е подобаваща за подобен вид събитие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР