Меган Маркъл, Гуинет Полтроу, Дженифър Анистън, Мадона и милиони потребители

...
Меган Маркъл, Гуинет Полтроу, Дженифър Анистън, Мадона и милиони потребители
Коментари Харесай

Новата модна тенденция - йога за лице

Меган Маркъл, Гуинет Полтроу, Дженифър Анистън, Мадона и милиони консуматори на обществените медии от поколението Z са нейни почитатели и се обръщат към йогата за лице като натурален и неинвазивен метод за поддържане на тонуса на кожата и понижаване на признаците на стареене.

Какво тъкмо съставлява йогата на лицето и по какъв начин се практикува? Ето всичко, което би трябвало да знаете. 

Йога за лице е процедура, която включва осъществяване на извършения за подсилване и тонизиране на мускулите на лицето и закупи известност през последните няколко години, изключително по време на пандемията, когато достъпът до козметични процедури беше стеснен.

Упражненията предопределени да насочват към характерни мускули на лицето, като линията на челюстта, бузите и челото, и могат да се извършват когато и да е на деня.  С възхода на обществените медии и промишлеността за хубост йогата за лице се трансформира в толкоз известна наклонност, че се трансформира в събитие със профилирани артикули за хубост и линии за облекло, създадени за запалянковци на йога за лице.

Нещо повече, доста йога студиа започнаха да оферират класове, особено фокусирани върху лицева йога, и към този момент има голям брой онлайн запаси, налични за тези, които се интересуват да научат повече за тази процедура. 
    View this post on Instagram           
A post shared by Shelly Marshall (@beautyshamans)

Популярността на йога за лице може да се дължи и на нейната успеваемост при подмладяване на лицето. Много хора оповестяват за забележими усъвършенствания във външния тип на кожата си след включването на йога за лице в всекидневието си. Освен това йогата за лице е естествена и налична опция на инвазивните козметични процедури, което я прави привлекателна опция за тези, които желаят да поддържат юношески тип без рисковете и разноските, свързани с интервенцията.

Какви са преимуществата на тази процедура

Едно от преимуществата на йогата за лице е усъвършенстваното кръвообращение на лицето и шията , което способства за здравословен искра и изцяло здраве на кожата. Освен това йога упражненията за лице могат да оказват помощ за разпределяне на лицевите мускули и понижаване на напрежението и напрежението, което води до по-младежки и спокоен тип. Включването на йога за лице в всекидневието може да бъде елементарен и ефикасен метод за възстановяване на здравето и външния тип на кожата.

Друго преимущество на йогата за лице е нейната дарба да понижава появяването на фини линии и бръчки , които са естествена част от процеса на стареене. Чрез стимулиране на мускулите на лицето йогата за лице може да помогне за тонизиране и стегната кожа, което води до по-младежки и витален тип. Знаменитости като някогашната херцогиня на Съсекс даже утвърдиха практикуването на йога за лице.

Освен това, йога за лице може да се прави на всички места и когато и да е, което я прави комфортна и рентабилна алтернатива за тези, които желаят да подобрят здравето на кожата си. С многообразие от налични извършения и техники, хората могат да персонализират своята йога рутина за лице, с цел да отговорят на техните характерни потребности и желания.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР