Меган Маркъл беше неотлъчно до съпруга си, за да му

...
Меган Маркъл беше неотлъчно до съпруга си, за да му
Коментари Харесай

Ръка за ръка в тъгата си: Меган Маркъл беше неотлъчна подкрепа за принц Хари по време на службата за кралицата

Меган Маркъл беше неразделно до брачна половинка си, с цел да му предложи поддръжката си след службата за кралица Елизабет II в Уестминстър Хол в сряда. След прочувствената гала, която стартира с шествие на ковчега на кралицата от Бъкингамския замък до Уестминстърското абатство, кралското семейство излезе дружно от църквата.

След 20-минутната гала херцогът и херцогинята на Съсекс се хванаха за ръце, до момента в който вървяха зад принц Уилям и Кейт Мидълтън.

► 

Това беше в действителност прочувствен следобяд за кралското семейство и изключително за принц Хари, който се разплака по време на церемонията и беше уловен от камерите да бърше очите си, до момента в който държеше стратегия.
 И принцовете плачат: Меган и Хари ръка за ръка на службата за кралицата  И принцовете плачат: Меган и Хари ръка за ръка на службата за кралицата  И принцовете плачат: Меган и Хари ръка за ръка на службата за кралицата  И принцовете плачат: Меган и Хари ръка за ръка на службата за кралицата
По време на трогателната работа, водена от архиепископа на Кентърбъри, Меган също не съумя да скрие страстите си и беше забелязана да въздиша надълбоко, до момента в който ковчегът на кралицата минаваше около нея. В знак на почитание Меган направи поклон в края на службата. Кралските дами нормално вършат поклон, в случай че виждат монарха за първи път за деня, а поздравът на мъжете нормално е лек реверанс с глава.

► 

Емоционалният следобяд на кралското семейство стартира, когато Хари се причисли към брат си принц Уилям, татко им крал Чарлз III и неговите братя и сестри, до момента в който вървяха зад ковчега, носещ кралицата от Бъкингамския замък до Уестминстърското абатство, където тя ще бъде положена за четири дни, в които всеки ще може да се поклони.
 Уилям, Хари, Кейт и Меган дружно в скръбта  Уилям, Хари, Кейт и Меган дружно в скръбта  Уилям, Хари, Кейт и Меган дружно в скръбта  Уилям, Хари, Кейт и Меган дружно в скръбта
В понеделник, 19 септември, те ще се съберат още веднъж за погребението на починалия монарх в Уестминстърското абатство. Службата евентуално ще бъде извънредно прочувствена, до момента в който кралското семейство се сбогува с кралица Елизабет II.
 Кралицата напусна вечно Бъкингам  Кралицата напусна вечно Бъкингам  Кралицата напусна вечно Бъкингам  Кралицата напусна вечно Бъкингам
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР