Mеган Фокс има проблеми с търсещите внимание“ каскади на своя

...
Mеган Фокс има проблеми с търсещите внимание“ каскади на своя
Коментари Харесай

Меган Фокс се раздели с годеника си заради детско поведение?

Mеган Фокс има проблеми с „ търсещите внимание “ каскади на своя избраник Машин Гън Кели (Machine Gun Kelly), защото актрисата желае да има „ по-спокоен “ и „ по-малко безреден “ живот, написа The News, представен от " Телеграф ".

Влюбената двойка повдига въпросителни към себе си, откакто MGK, чието същинско име е Колсън Бейкър, го няма никакъв в последните постове в Instagram на звездата от Трансформърс. Източник споделя пред Heat Magazine, че двойката може би е „ на ръба “, защото на актрисата ѝ е писнало от незрелите обноски на годеника си.

„ Меган искаше отмора от Колсън и неговата драма “, сподели източникът, преди да добави, че актрисата става все по-уморена от „ детските обноски “ на Кели.

„ Тя отиде единствено на една или две от ранните му дати на турнето и това някак си го издразни и докара до доста напрегнати позвънявания, до момента в който беше на път “, показа вътрешнен човек.

„ Колкото и да го обича Меган, тя намира, че стремежът му към внимание и егото му са сложни за приемане от време на време “, отбелязва изданието. „ В края на краищата Меган желае по-спокоен, по-малко безреден живот и тя ясно даде да се разбере на Колсън, че той би трябвало да се отнася с нея доста по-добре, в сравнение с с някоя прославена рок група ", показа още източникът.

Имало доста червени флагчета към рапъра, като най-скорошното е следното - той разрушил чаша за вино в главата си, до момента в който бил на сцена. Спекулациите съществуват от много време, защото по-рано почитатели се обърнаха в Twitter, с цел да посочат, че Fox и MGK може да са се разделили.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР