Меган Фокс и Браян Остин Грийн са се разделили след

...
Меган Фокс и Браян Остин Грийн са се разделили след
Коментари Харесай

Меган Фокс официално е на пазара за моми

Меган Фокс и Браян Остин Грийн са се разделили след 10-годишен брак. Новината удостовери самият артист по време на своето онлайн шоу „...With Brian Austin Green “. Той разкрива, че връзката им е завършила още в края на предходната година, само че са решили да не разясняват обществено обстановката.

Браян споделя по какъв начин предходната есен Меган оставила него и децата за 5 седмици, с цел да снима филм. В отсъствието й, той сънувал по какъв начин двамата се разделят.

„ Сънувах, че тя се връща от работа и към този момент нищо не е същото сред нас “, споделя артистът.

На идващия ден Грийн споделил със брачната половинка си прекарването, само че тя го уверила, че всичко е наред. Когато актрисата се върнала обаче двамата почнали да се държат тъкмо както в съня му.

„ Изчаках няколко седмици, с цел да видя дали нещата ще се възстановяват. Все отново, нямаше я повече от месец, преди малко се беше завърнала от дълъг полет, беше работила непрекъснато “, продължава Браян.

Но предчувствието на Грийн се оказало вярно и, когато двамата седнали да разискват връзките им, Фокс му признала, че се усеща по-добре сама. Звездите решили да си дадат отмора един от различен, само че напълно скоро станало ясно, че е време да приключат връзката си преди нещата да ескалират, както нормално се случва.

„ Ние постоянно сме били откровени един с различен. Тя в никакъв случай не ме е наранявала, нито пък аз нея. Ние сме семейство и не желаеме да го загубим. Трябва да останем другари и да се разбираме поради децата “, добавя артистът.

Браян разяснява и слуховете, че Меган към този момент е почнала нова връзка с рапъра Машин Гън Кели. Актьорът посочи, че те са единствено другари и че той не е бил жертва на невярност. „ Запонзали са се на снимачния терен предходната година. Никога не съм го виждал онлайн, само че с Меган сме си говорили за него. Не желая никой да ги набеждава за злодеи, тъй като не са. “
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР