Megadeth - една от основополагащите групи от Голямата четворка на

...
Megadeth - една от основополагащите групи от Голямата четворка на
Коментари Харесай

Megadeth с концерт в София на 15 юни 2024 г.

Megadeth - една от основополагащите групи от " Голямата четворка " на траш метъла, с именит статут и милиони фенове, идва за концерт на Арена София, Столичен Колодрум, на 15 юни. Организатор е Fest Team.

" Българското музикално лято 2024 стартира да наподобява все по-атрактивно с включването на концерт от турнето Crush The World и в София ", написаха през вчерашния ден промоутърите.

Графикът в района е добре напълнен - на 9 юни бандата е в Будапеща, а на 10-и - в Букурещ.

Запоследно Мегадейв и Ко бяха у нас относително скоро - през 2020 година за представянето на страхотния LP - The Sick, The Dying… And The Dead!

Промяната от този момент е, че след 9-годишна вярна работа неповторимо слънчевият (Моля?! За Megadeth ли приказваме?!) китарист Кико Лурейро слезе от тур буса... Причината, която и той, и Дейв акцентират е, че в този момент фамилията му има повече потребност от него... т.е. - не звучи по никакъв начин добре.



Добрата вест е, че бразилецът Кико, който е шурей във Финландия, е отделил време и сила да приготви ледения скандинавец Teemu Mäntysaari за негова плавна промяна.

Билетите за концертав София към този момент са в продажба от през днешния ден - 9 декември, 11:00 ч, до 11 декември в 11:00 ч - на ticketstation.bg за членовете на почитател клуба на бандата. Билетите за всички останали са в всеобща продажба от понеделник, 11 декември, в 11:00 ч на цени от 88 до 140 лева

Както и множеството велики банди на днешно време, четиримата от Megadeth оферират за най-големите почитатели и опция за персонална среща с тях, фотоси и присъединяване в специфична сесия, въпроси и отговори.

Цените на специалните MEET & GREET и Q&A VIP пакети не са оповестени - повече инфо може да се откри на www.megadeth.com.

И като сме на вълна Crush - по името на турнето, дано си спомним това:


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР