Мегабюст пъчи фолкпевицата Кати! Волната пеперуда на чалгата, която преди

...
Мегабюст пъчи фолкпевицата Кати! Волната пеперуда на чалгата, която преди
Коментари Харесай

Кати пъчи огромен бюст

Мегабюст пъчи фолкпевицата Кати! Волната пеперуда на чалгата, която преди две десетилетия изгря на музикалния хоризонт с едноименната ария, възкръсна като феникс от пепелта на забравата. 44-годишната русокоска от години стои надалеч от светлината на прожекторите, откакто при започване на века беше в топ 3 на най-популярните родни чалга диви. Кати реши да се покрие и да не разкрива нищо за персоналния си живот.



"България през днешния ден " вижда всичко и ви демонстрира настоящи фотоси на фолкпевицата. Въпреки че наближава половин век, Кати наподобява зашеметяващо. Веднага прави усещане, че има големи гърди, само че към този момент е тайнственост дали са естествени, или е прибягнала го хирургическа намеса. Но облеклата, които носи, несъмнено повече разкриват, в сравнение с да скриват бюста, който аха е подготвен да изскочи. На визията й с руси коси, едва тяло и все по този начин изкусително лъчение могат да й завиждат колежки, които са двойно по-млади от нея.

Сексапилната дама напълно е отдадена на дъщеря си Джули, с която споделя всеки момент от живота си. "Тя е всичко за мен, на всички места сме дружно ", разкри още ретро героинята в едно от редките си обществени изявления. Докато дребното й богатство е на учебно заведение, Кати може да бъде видяна да разпуска в компанията на приятелки или да посещава разкрасителни процедури, с цел да поддържа имиджа си на волната пеперуда на родния поп фолк.

Засега Кати не дава индикации, че обмисля опция да се завърне на музикалната сцена, макар че нейните почитатели я приканват за рестарт на кариерата й.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР