Медийният магнат Рупърт Мърдок не си губи времето и не

...
Медийният магнат Рупърт Мърдок не си губи времето и не
Коментари Харесай

Чудо! Какво прави Мърдок на 91 години

Медийният магнат Рупърт Мърдок не си губи времето и не си поплюва, въпреки да е към този момент на 91 години. Изминаха по-малко от шест месеца, откогато разводът му с четвъртата брачна половинка Джери Хол беше финализиран и той към този момент е видян да се любува на отмора с нова спътница, написа " Daily Mail ", 

91-годишният милиардер беше забелязан да се припича на слънце в Барбадос в компанията на Ан-Лесли Смит. 66-годишната дама е някогашен полицейски капелан. Тя е вдовица на американската кънтри звезда Честър Смит.
-->
Двамата с Мърдок се срещат от ноември, разясняват осведомени, а тези дни бил видени да релаксират на плажа, като госпожа Смит била облечена в жълти бикини с деколте и подобаващ саронг с огромен диамантен медальон с разпятие. Твърди се, че те прекарват известно време на карибския остров по покана на английския милиардер Антъни Бамфорд, ръководител на JCB.

Смит приключва лицей през 1980 година и преди да се омъжи за артиста, който имал 13 телевизионни станции в Калифорния и Орегон, имала сложен първи брак, което я предизвикало да търси и откри Бог и по-късно да стане непринуден полицейски духовник в окръг Марин, Калифорния.

Мърдок се е развеждал четири пъти. Той беше женен за някогашната стюардеса Патриша Букър от 1956 година до 1967 година и за журналистката Анна Торв от 1967 година до 1998 година След това се ожени за родената в Китай предприемачка Уенди Денг, 38 години по-млада от него, само че подаде молба за бракоразвод през 2013 година

Г-н Мърдок се ожени за Хол, някогашна дългогодишна партньорка на Мик Джагър, два месеца след изненадващото оповестяване на техния годеж в " The Times " през 2016 г.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР