Медиците предупреждават, че процедурата може да окаже негативен ефект върху

...
Медиците предупреждават, че процедурата може да окаже негативен ефект върху
Коментари Харесай

Ново 20: След избелването на ануси, дойде ред на избелването на пениси! Ето къде полудяха по новата мода

Медиците предизвестяват, че процедурата може да окаже отрицателен резултат върху репродуктивните функционалности, само че това не стопира пациентите. Сред мъжете все по-голяма известност набира процедурата за избелване на пениса. Отбелязва се, че пациентите безусловно през глава тичат към хирурзите, с цел да избелят интимната си зона.
Процедурата се предлага в Тайланд. Министерството на здравеопазването на страната разгласява предизвестие по отношение на въпросната козметична процедура. Лекарите предизвестяват, че избелването на пениса може да окаже отрицателен резултат върху репродуктивните функционалности и даже способността за правене на секс.

„ Лазерното избелване на пениса е мятане пари напразно и риск за повече негативи, в сравнение с предстоящи резултати “, сподели министърът на опазването на здравето на Тайланд Тонгчай Киратихуттайакорн. Пациентите обаче всеобщо пренебрегват дадената информация. По думите на един от тях, избелването му разрешава да се усеща по-уверен. На процедурата се подлагат освен тайландци, само че и чужденци. Процедурата минава в пет стадия. Цената на цялостния курс е 650 $.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР