Медиците от Спешния център в Силистра са подали колективна оставка

...
Медиците от Спешния център в Силистра са подали колективна оставка
Коментари Харесай

Баща наруга лекари в Силистра, те подадоха колективна оставка

Медиците от Спешния център в Силистра са подали групова оставка поради следващата вербална експанзия към тях. По думите им казусът е от края на предходната седмица, когато един мъж отишъл при тях с детето си, само че защото не бил обслужен незабавно, той наругал един от лекарите в болничното заведение.

Пред камерата на bTV мъжът удостовери за дейностите си, само че посочи, че се подразнил от държанието на медиците, които били на открито с кафето и цигарите и се подсмихвали, до момента в който той чакал да бъде признат с детето му.

Това ме подразни и ги наругах, да, показа мъжът.

,,Да, сътрудниците са били на открито, само че детето му не е било за Спешното поделение. Има цивилизовани способи за това на някого да бъде обърнато внимание'', обясниха от Спешния център в крайдунавския град.

Медици от Спешното поделение в Силистра описаха за експанзията към тях

Искаме да има действителна наказуемост за агресорите. Дотук няма осъдени и това стимулира тези агресори да продължат. Искаме съответни ограничения, желаеме отношение от хората, желаеме по-респектираща защита, обявиха още медиците.

По думите осъдените за експанзия против лекари би трябвало да поставят общественополезен като болногледачи в лечебните заведения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР