Медицинско лице пие бира в линейка по време на работа

...
Медицинско лице пие бира в линейка по време на работа
Коментари Харесай

Медик пие бира в линейка в Пловдив, оправдението - нелепо

Медицинско лице пие бира в кола за спешна помощ по време на работа в Пловдив. Това настояват читатели, които са снимали мъжът в крачка, наоколо до болница в града, представени от. По думите им лицето, стоящо на пасажерската седалка в кола за спешна помощ, е отворил бира и е почнал да пие.

„ Недопустимо е това да се случва. Това са лекари, които се грижат за заболели хора и носят отговорност за тях. Когато изпаднат в несъответстващо положение какъв тип помощ биха могли да окажат, в случай че казусът е незабавен ”, разясняват читатели.

Потърсихме и коментар за случая от чиновници на компанията, предлагаща транспортни транспорти по неотложност с кола за спешна помощ. От там ни бе декларирано, че господинът от фотосите е споделил, че в този миг е консумирал безалкохолна бира и в никакъв случай не би използвал алкохол по време на работа.

Наша инспекция обаче откри, че безалкохолна бира от марката „ Шуменско ”, която употребява мъжът от фотографията – не съществува. 

Твърденията им биха били вероятни единствено и само, в случай че в бутилката авансово не е била излята безалкохолна бира от друга марка, което ни се коства изцяло лишено от смисъл.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР