Медицинският университет е комплексен победител в 20-татa Варненска универсиада, в

...
Медицинският университет е комплексен победител в 20-татa Варненска универсиада, в
Коментари Харесай

Медицинският университет е комплексен победител в 20-тaта Варненска Универсиада

Медицинският университет е сложен победител в 20-татa Варненска универсиада, в която присъединяване взеха 6-те висши образователни заведения в морската столица. Спортните съревнования се организираха от 4-ти до 19-ти април, а награждаването се състоя в Юнашкия салон в наличието на ректора на МУ-Варна проф. доктор Красимир Иванов, инж. Деян Грънчаров – пом. ректор и госпожа Жулиета Виденова – началник бранш спорт. Г-н Кристиан Димитров - Директор на Дирекция „ Спорт “ при Община Варна връчи шампионската купа на безапелационния победител на Универсиада 2019 – Медицински университет - Варна.



Студентите от МУ-Варна са сложни спечелили в дисциплините плуване и тенис на корт и втори в отборното сложно класиране в лекоатлетическия крос. Бъдещите медици завоюваха призови места при мъжете и дамите и в конкуренциите по тенис на маса, волейбол, шахмат, мини футбол и баскетбол.



Втори в самобитната ранглиста сред университетите е Икономически Университет Варна, следвани от ТУ, а четвърто място останаха студентите на ВВМУ, пети ВСУ и ВУМ. Всички призьори получиха от уредниците от Община Варна купи, медали, плакети и предметни награди.

*публикация

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР