Медицински център Медикал лайф“ продължава да развива своята мисия за

...
Медицински център Медикал лайф“ продължава да развива своята мисия за
Коментари Харесай

Медицински център „Медикал лайф“ продължител на здравето и младостта

Медицински център „ Медикал лайф “ продължава да развива своята задача за отлична грижа към пациента . Борбата с целулита е проблем, който тревожи повече от 80% от дамите в международен мащаб. Целулитът е нарушаване на съединителната тъкан. То визира кръвоносната и лимфната система. Обикновено се свързва с по този начин наречената „ портокалова “ кожа - непривлекателно положение на кожата, при което повърхността ѝ е неравна и с голям брой трапчинки. Хората постоянно не осъзнават, че сходно неприятно положение на кожата извън значи и проблеми от вътрешната страна. Те са свързани с увеличаване на мастните кафези, нарушено кръвообращение и други Тук на помощ идва методът на Ендермологията (терапия на съединителната тъкан) на LPG Systems , прочут с високите резултати , които реализира. Технологията се ползва посредством съвременен уред Cellu M6 Keymodule, който обработва кожата по неинвазивен и неусетен метод, посредством абсорбция и разтриване. Без странични резултати и болежка се реализират обилни резултати в проблематичните области: стомах, ръце, бедра и ханш. Методът се свързва с влияние върху клетките и съединителната тъкан по подобен метод, че се реализира подмладяване и излекуване на човешкия организъм. В МЦ “Медикал лайф ” с Вас ще работи експерт с над 22 годишен опит в грижата за здравето и външния тип, с цел да може да получите качествена и надеждна услуга.

Където тренировките и вярното хранене не са задоволителни, масажът реализира нужните резултати.
Методът предлага решение на проблемите с целулита, като редуцира неподвластните на спорт и диета мазнини, стяга и изглажда отпуснатата и сбръчкана кожа. Изключително ефикасен е при използване преди и след липосукция, влияе функционално след бременност, спомага активацията и възобновяване в спорта, незаместим е в лечението на съединителната тъкан.

Какво в действителност съставлява методът на Ендермология на LPG Systems?
Чрез повтаряем вакуум и ролери, които се движат в друга посока, се реализира по този начин мечтаното стягане, подмладяване и скулптуриране на тялото. Липомасажът от LPG Cellu M6 Keymodule води до балансиране на процеса на струпване на мастни кафези и до тяхното изчистване и извеждане от организма. Той спомага за възстановяване на метаболизма на тъканите, елиминиране на токсините, активация на неоколагенезата в кожата, която по този метод се подмладява. Липомасажът и лифтмасажът са приятни и адаптивни към самостоятелната сензитивност на всеки обособен клиент.

Какво ще постигнете посредством приложението на метода?
Техниката носи голям брой позитивни резултати. Гарантират се резултати по отношение на:
- понижаване на размерите на тялото;
- контуриране на лицето;
- възстановяване на имунитета;
- повишение на кожната еластичност;
- понижаване на локализираните резистентни мазнини;
- съществуването на целулит;
- възобновяване след бременност;
- нормализиране на кръвообращението;
- балансиране на обмяната на веществата;
- моделиране на контура на тялото;
- anti-aging;
- проблеми с кръвообращението.

Конкретни положения, при които е използвана лечението по метода на Ендермологията на LPG Systems, са: коксартроза, гонартроза, артроза на огромния палец на крайници, редуциране на мускулите, нарушаване на кръвообращението на крайниците, болести на раменната става, лакетната става и китката, артрит на пръстите, второстепенен лимфоедем, главоболие, мигрена, болки в шийния, раменния и гръден отдел, болки в гръбначния дирек, поясния отдел и долни крака, стрес и нервни разстройства, травматични и оперативни белези, както и такива, добити след изгаряне, съединително-тъканни сраствания, мързеливи вътрешности, схващания, разтягания и навяхвания, фибромиалгия, хипония, хипертония, тежест и отмалялост в краката, метаболитен синдром, тендините, работа в биологичноактивни точки и доста други.

Честота и брой на процедурите:
Честотата и броят на процедурите са самостоятелни и се дефинират от експерт. Броят варира от 6 до 24 процедури. Честотата може да бъде от 1 път месечно до 2 пъти на ден, според от положението и търсените резултати. Видимите промени настъпват след 5-6 процедури . Процесът се добавя с лечебен проект и рекомендации за хранителен и двигателен режим, който се приспособява към потребностите на всеки пациент.

Защо да се доверите на този способ?
Действието му е потвърдено, а самото приложение е неинвазивно и не носи опасности. Постигнатите резултати са значими и се виждат единствено след няколко процедури. Още едно преимущество е опцията методът да бъде комбиниран и с други лечения, като слагането на филъри, мезотерапия, липосукция и други
От началото на своето битие МЦ „ Медикал лайф “ предлага качествена здравна услуга, осъществена от опитни експерти, благодарение на съвременна инсталация. Високият стандарт на работа дава опция на пациентите да почувстват сигурност и задоволство.

Консултация непосредствено от физикален и бюти специалист: Мирослав Методиев, тел. 0888814452

Запазете своя час в този момент!

МЦ „ Медикал лайф “ 

www.medicallife.bg

Адрес: гр. Варна, ул. „ Васил Петлешков “ 3

Телефони на регустратура: 052 630 000; 0877 700 434; 0877 700 724

E-mail: [email protected]

Фейсбук страница: МЦ „ Медикал лайф

 

*публикация

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР